6 antwoorden
 1. H.G. Westland zegt:

  Binnenkort willen we een strook gaan afdekken met folie of een materiaal welke hiervoor geschikt is. Daar het voor ons nieuw is zijn we benieuwd naar ervaringen uit het werkveld met materialen die er gebruikt zijn. Zou iemand ons kunnen adviseren welke folie het beste gebruikt kan worden voor dit probleem?

 2. Gijzzz zegt:

  Euh je zou ook een advertentie kunnen zetten op marktplaats. De Japanse duizendknoop is namelijk de aangewezen bron voor resveratrol. Dit is een superfood /polyfenol waarvan men in de wetenschap via meerdere wetenschappelijke onderzoeken zegt dat dit het overduidelijk het verouderingsproces tegengaat en overgewicht goed kan bestrijden en ook nog eens cholesterol- en suikerziekte tegengaat. Er zijn zelfs onderzoeken die aangeven dat het bepaalde vormen van kanker tegengaat. Dit stofje zit vooral in de wortels die je het beste in de herfst kunt uitgraven.
  Ik zou zeggen zoek bovenstaande eerst op en maak reclame voor het onkruid in uw tuin zodat anderen het gratis uit uw tuin komen opgraven.

 3. Michael zegt:

  Beste H.G. Westland

  Wat is het resultaat hier van bij u. En welk folie heeft u gebruikt.

  Met vriendelijke groet Michael

 4. Thom Keizer zegt:

  We hebben last van de duizendknoop. Zeer veel aandacht besteed aan het in toom houden ( tientallen jaren) van deze plant. Echter een nieuwe buurman gekregen Dienst Landelijk gebied. Die verhuurt het aan de hoogste bieder die het niets interesseert of er wel of geen Japanse duizendknoop op hun perceel staat. Na 2 jaar in gebruik is door hen de hoeveelheid van deze plant vertienvoudigd Dus jaren inspanning blijkt nu totaal voor niets te zijn geweest. Ook met hun machines wordt alles her en der verspreid.. Het motto van dit bedrijf is: racen en kilometers maken ten koste van alles. Lomp en onbenullig.

 5. Christiaan van Bremen zegt:

  Ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de tuin van mijn buurman vanwege uitloop van onder- en bovengrondse duizendknoop vanuit mijn tuin?

Reacties zijn gesloten.